Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade Jörgen Visst undrar man över livets "ekvation"


Så nära evigheten

så här nära
evigheten
har vi
aldrig varit förr

så här nära
lyckan
har jag inte
varit på
en evighet




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2009-09-10 20:25



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Skriver under på Bibbi .....
2009-09-16

  Gunilla VIP
*L*
Drar brett på smilbanden,
det är er väl unnat!
Bara njut av varje ögonblick,
då evigheten
bara består av
ett pärlband
av ögonblick!
2009-09-11

  Ilona _L
Glad för din skull! Kram!
2009-09-11

  Annie b'larsson VIP
Är så glad du skriver här.
Själv är jag ett enda trassel.
Svårt finna några ord. Du skriver så klokt.
Kramar.
2009-09-11

  Bibbi VIP
DIG SÅ VÄL FÖRUNNAD.
Kramar
2009-09-10

  Eva Langrath VIP
Vackra kärlekstankar stor kram till dig
2009-09-10

    sunnanvind
Kramar dig Ullavännen..
2009-09-10

  etthjärtaäralltidrött
Så insiktsfullt och vackert. Var kram till dig Ulla!
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP