Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som såpa fast bättre. ja, bäst.

Jag hittar inte mina rastplatser,
ni vet, P-skylten invid vägen är så
förbannat liten jag kör ju bara förbi och
när kvällarna kommer hittar jag den inte.

Jag skulle vilja att du förklarar för mig.

Om alla ställen som bara försvinner genom livet
varför gör dom det. det borde ju inte vara så svårt
att fästa post it lappar på pannan. bananer har ju sånna och man
pillar bort dem i tid och otid och de syns ju så väl och
man blir förbannad på dem men syns gör de ju. och jag behöver
ju det, det som syns. jag behöver påminnas vilsamt.

Tänk om nån kunde visa mig

viloställerna.kanske den glassigt trasiga väghotellsskylten.en sån säng skulle
bara funka så jävla bra.
det skulle vara tyst där. inga töntiga mobilsignaler och man kunde
vilsamt titta på porr och ingen skulle kliva in precis innan klimax för att fråga om , ja vad som helst mackor tvätt läxa eller var kalsongerna finns.

eller kanske ett tält. jag kunde sätta upp det i en skogsbacke invid en sjö och invänta solnedgången i ösrengnet och frysa röven av mig. man kan ju behöva det med, ibland.

Önskar att jag kunde glida ner i min egen bakficka och mjukt gungande
bli förd över intressanta platser men så liten är jag inte, även om jag ibland känner mig så.

Jag önskar jag kunde krypa upp i din famn
och gömma mig i ditt hjärta


allrahelst.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-10 21:24



Bookmark and Share


  Svart svan
Fantastiskt bra...!!
2009-09-11

  Mr Lindemann VIP
Allrahelst finnd delar av liv, där viminst anar det
I en del av dig, ser du delar av det som du tog för givet
Men, innan du ser något mer än du tillåter dig till att se
Var då aktsam om styrkan i det kommande ögonblicket
2009-09-10

  etthjärtaäralltidrött
Å, så fint och träffande rakt i hjärtat.
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP