Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtroende

-Att du inte finns till,



Fast jag trodde på dig!



Jag kan skriva texter,

du endå inte kommer läsa...


Jag kan önska dom vackraste önskningar,

du endå inte kommer att kunna nå..





Aldrig kommer du att förså..



Djupet i mig..





Allting är ju så ytligt för dig.


Det är det nog för alla..


Men inte mig!


Jag vill bara träffa min andra halva..


Någon som orkar leva med mig.


För den jag är.





Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-10 21:31



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåd !!
2009-09-14

  peter markurth
fin
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP