Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågans framtid

Blunda min vän

Du ser det på riktigt sen

När du är hemma igen




Fri vers av Maria Lauenstein
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-10 21:41



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Lauenstein
Maria Lauenstein