Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samvete

PANG!
ekade det i hans huvud i samma stund det träffade honom.
Nere, låg han och avled av sina sår.
Alla hans år kom ikapp när han låg där,
döende.

Hans själ höll på att förmultna av såret,
det enorma såret det skapat i hans hjärta.
Det blödde nå förfärligt
och det fanns inget sätt att hindra det.

Han var träffad,
träffad av samvete.




Fri vers av FridaF
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-11 17:31



Bookmark and Share


  bluesatin
Bra skrivet. Intressant vinkling och säkert så sann för många människor. TACK!
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

FridaF
FridaF