Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min frälsning ~ b o r t o m religionerna





När jag fann mitt

innersta ljus

livets ljus

då var det ingen religion

inblandad

möjligtvis en Gud

jag vet inte

när jag fann den oehörda styrka

så var det inte i någon moské eller kyrka

utan det var jag som föddes på nytt

långt bortom alla "heliga skrifter" och dogmer

regler och förordningar gällande frälsningen


smekningarna sanningarna upproret musiken dikterna och naturen

var vår enda religion

när det heliga pulserade

och strömmade

genom våra vackra väsen

och vi lät det bara hända

i en blixtrande direktkontakt

med den (åter)skapande kärleken.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 724 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-09-11 19:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket bra!!!!! jag får låten "Imagine" i huvudet när jag
läser dessa rader.jag hoppas jag också hittar mitt innersta ljus
någon gång.Till dig får jag säga "Grattis":
2009-10-28

  Hawk
Detta är hur bra som helst, kunde man applådera många gånger skulle du få ett helt knippe applåder av mig...
Detta gick rakt in i själ och hjärta!
2009-09-13

  Cosmic Johanna
vackert uttrycker du denna starka insikt som

genomlyses av äkta erfarenhet.

varma applåder för att du funnit din frälsning:-)
2009-09-12

  etthjärtaäralltidrött
Sant och vackert, i evighet.
2009-09-11

  Nanna X
det låter störtskönt, jag är faktiskt inte ironisk, men rejält avundsjuk!
2009-09-11

  Suzy med punkterna
Mycket vackert, fina tankar
2009-09-11

  LenaJohansson VIP
skriver under. vacker och sann
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP