Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans i natten

Smärtan talar,
uppäten kanelbulle saknar,

hopp,
kärlek,

det basala,
sanningen,

den logik vi tillsammans besatt,
jag kommer i din ensamhet,

smakar sanningar i vinden,
äter dina tankar,

vet sedan,
allt,

vi kan älska tillsammans om du tål smärtan,
den förlorade oskulden sviker ej,

blödande sinnen längtar tillsammans,

i natten




Fri vers av peter markurth
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-11 22:50



Bookmark and Share


  Fånga dagen
bra smärtan den talar verkligen du berör på djupet på så många sätt
kram ak
2009-09-12

  LenaJohansson VIP
fint om en bulle
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth