Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstförnimmelser

hur allting
landar

hur allting laddas lossnar


raka linjer i kontraster
färger smakar på varandra
plommons konsistens mot gommen
ljud när tändstickshuvud blossar upp

luft i svullna hörselgångar
stearin på en skållad fingertopp

känslan i hjärtat
känslan i hjärtat

när jag bugat mig inför dig

hur allting fylls av liv

hur allting
fylls




Fri vers av ochjag
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-11 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ochjag
ochjag