Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovanligt

Ungkattan
glor mig stint i ögonen -
ute på höstjakt.




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-12 06:10

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Har han redan hunnit till Norrköping, han var ju nyss i min natt med sina bittra ögon. Tack!
2009-09-14

  Carola Zettergren
Superbt!!!
2009-09-13

  Njord
Denna dubbeltydiga gilllar jag!
2009-09-12

    resilient
ja, vad ser hon?
2009-09-12

    papillon
Och här lunkar Sven förbi på staket med en sork dinglande i munnen..........
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP