Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I feel so far away from love


asfalt

asfalten känns så nära
utan din närhet
i min smilgrop

saknaden efter hud
len undangömd hud
bara för mig
gör mig galen

och allt är ödelagt
tomt och kallt
och du förlåt
jag behöver din värme
nu

skrapar upp kinden
mot asfalten
försöker skrubba bort
dina läppavtryck
på min panna




Fri vers av livräddaren
Läst 392 gånger
Publicerad 2005-10-10 21:42



Bookmark and Share


    BrokenHearted
det är otroligt vad du har talang. har inte tänkt på det, men du är fuckat begåvad, slarva inte bort det tjejen!
2005-12-24

    entillsomdu
riktigt bra skrivet!
2005-10-13

    vilsen
riktigt ruskigt bra ! PUSSAR!
2005-10-12

  Markattan
Välskrivet om saknaden efter kärlek och den där outsägliga smärtan som kan riva upp stora sår när saknaden aldrig tar sin ände. Tycker mycket om!
2005-10-11

  Redwine
Längtar med efter hud ! Asfalten fungerar inte på mig..

Jätte bra !
2005-10-10
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren