Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kunde inte stå på luft va?

ditt leende var så trasigt
sist jag såg det
men du sa det var så bra så
ingenting var fel
men allting var fel min vän
dig med snaran runt halsen
kan man inte kalla rätt iallafall.

allting var så fel
och eftersom du inte
längre finns
så kommer allting
stanna fel.




Fri vers av avalltingsomfanns
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-12 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

avalltingsomfanns