Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stängda ögonlock du spelar så bra

ser världen ur ett upp och ner
persepktiv du ser så lycklig
ut när man inte ser livet som det är
och jag gillar när du skrattar
när du ler och ljuger så fint
du är så duktig på att spela
att man glömmer att du nyss
kom hem ifrån psyket,
du är så bra på att spela
och jag älskar hur du fått mig
att se världen upp och ner
jag älskar att blunda
det är så fint.




Fri vers av avalltingsomfanns
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-12 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

avalltingsomfanns