Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är så eterisk - men värker fysiskt

 

jag tänkte flyga till dig i natt

godmorgon, kom in i min famn

tack för att du var här hos mig

känner din varma hand

 

morgonsolen glittrar ömt

den bländar dig, bränner din retina

du glömmer mig

jag lättar mot himmelens

rand

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 1149 gånger och applåderad av 55 personer
Publicerad 2009-09-12 11:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har klass! Jag ska läsa mer av dig.
2013-01-06

  Den gamle
Skön :)
2012-11-20

    Oak VIP
fint
2012-11-16

  Ninananonia VIP
:) så vackert...
2012-11-16

    ej medlem längre
Så härlig och fin dikt :)
2012-11-08

  LassO
ibland så hittar man nåt, som här.... ""där ser man" ;)
2012-11-06

  Rise Little One
En skön och magisk dikt
2012-06-09

  lodjuret/seglare VIP
Känns mest som att det inte finns mye att tillägga där. Lättsamt och luftigt. Litet som att flyga till Kensington Gardens med Peter Pan.
2012-06-06

  Zachrisdotter
Å ljuvt, vemodigt, berörande vackert!
2012-04-17

  aol
underbart öm spröd som en fjärilsvinge
2012-02-24

  Stjärnöga
sorgesamt skör
och vildvacker..
2011-11-26

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Skirt och vackert. =)
2011-10-26

  stenen/ Yv Ericsson
mjukt och vackert
2011-10-26

  Gisela Nordell
känns som en trollslända
landat på
din arm
full av hemlig magi
2011-10-21

  Diffusiaria
en eterisk text, fin.
2011-10-20

  Jan Linderoth
En värmande dikt! Som den där stunden, över rostat bröd och marmelad, frukosten dagen efter med en air av het passion. Ligg kvar, han kommer nog tillbaka, kaffet är inte riktigt klart. Du skriver berörande och livgivande.
2011-10-16

  Peter Ferm
Mycket vacker!
2011-09-30

    ej medlem längre
Beautiful

Varje ord, perfekt avvägt
2011-09-13

  Heikki Hellman
Tack för denna upplevelse.
2011-02-11

  Ninananonia VIP
Eteriskt vacker! :)
2011-02-01

  Minkki VIP
redan dina rubriker är små konstverk... och dikten under dem 8-D
2011-01-30

    ej medlem längre
Finfin
2011-01-17

  Quasimodo
En härligt skön morgonstund till mitt i och för allt, den bokmärker jag !!
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP