Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill få

Vill få vind i seglen

En horisont att se

En vik att vila ut vid
och en famn att somna i

Få ord smekta i mitt öra likt älvors dans

i tidig morgonstund

 

Vill bli trollbunden intill min själ

av kärleksfullt skrivna ord

 

Jag vill bli hänförd av kärlek

Ha en ödmjuk varm hand att hålla i

 

Men än så länge min kära

finns bara du fast du är död




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-03-27 15:25



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark o längtansfylld
2012-06-30

  Lasseman VIP
En mycket vacker och starkt skriven poesi.. en längtans och saknadens text.. applåder min vän
2010-05-24

  Miss Mod
Vind i seglen till Dig, omskakande stark text, Du intill själars själ.
2010-05-08

  aol
s gripande stark skrift, som gick rakt till mitt hjärta
2010-03-27

  Dr Jimmy Johansson The 777
Spelar med en död mans hand över dom kuperade stämningarnas stigande stege. Smeker en späd spader över en spänd sträng. Damen dunkar duren och mannen maler mollen, alla skolar vi trollen.
2010-03-27

    R Peiper VIP
Beklagar sorgen,
men fint skrivet som alltid.
2010-03-27

  Eva Langrath VIP
Du målar sorg och saknad med dina ord. Kram
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP