Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kära du

det var länge sedan
du skratta åt mig
sade att jag
patetisk
är,

nästan så att jag saknar dina ord.




men jag skrev nästan
kära du




Fri vers av Regenbogen
Läst 218 gånger
Publicerad 2009-09-13 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Regenbogen
Regenbogen