Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill hålla om dig

Och tänk om jag kunde få hålla om dig,
så bara för ett ögonblick.
Och återfå den känslan,
som fanns förr.

Och tänk om jag kunde få återuppleva din värme,
och få känna,
som jag gjorde förr.

Och vem har bestämt att det ska vara förbjudet att få återuppleva det som var?
Att man bara får blicka framåt,
och ska leva just idag.

Och vem är det som bestämmer att det är fel av mig,
att vilja få hålla om dig,
och återfå den känslan,
som vi delade förr?

Jag vill bara få hålla om dig,
och dela din värme,
så som vi gjorde förr.....




Fri vers av Diffusiaria
Läst 651 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-09-13 15:35



Bookmark and Share


  firefire
fint! håller med dig där ! du skriver jättebra,har läst endel nu...bravo!
2010-03-11

  Matilda Linnéa Tinér
massa känslor
och visst får man drömma

bra!
2010-03-10

  Bibbi VIP
Känner igen tanken hos mig själv.
2010-01-08

  Margithe VIP
Mycket vacker och känslosam text.
2009-09-16

  blaite
Det skriker om den här texten..bra bra
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Diffusiaria
Diffusiaria