Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Störning

Jag blundar
För andras verklighet
När min egen
Är så mycket verkligare

Det ni säger
Berör inte mig
När allt jag ser
Visar att ni ljuger

Ensam
Kan jag klara allt
Om mina önskningar
Får gå i uppfyllelse




Fri vers av Isil
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-13 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isil