Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev till mörkret 721215

Vargen är mer mor
än människor någonsin kunnat
Mowgli vill fly människoby
där de friska är de sjuka
sanningen ett övergrepp
och hemligheterna finns i jorden
där döden är mer värd än livet

Avslöjanden leder
mot nya gravar
se, du kan aldrig lita på mig!
du är ensam här
och att veta är att lida
att somna är att fly
dit mardrömmen är sann

Klor river golvbrädor
och avskrap under naglar
sjunger vår sång
vem välter nästa dominobricka?

Historiens nycklar
vilar under lager av sediment
och glöden kan fortfarande bli eld
men kol är vårt svarta slut
det som finns i dig
är en oundviklig fortsättning




Fri vers (Fri form) av Död Mans Hand
Läst 643 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-13 21:27



Bookmark and Share


  karenina VIP
fastnar för det knivskarpa tvärsnittet och formuleringarna och titeln med ett personnr
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand