Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sekunder av klarhet. medicin för själen och dyrt för hjärtat.


Kom ta min hand så vandrar vi till drömmarnas land


Plötsligt när allt klaffar
Tar det enstaka sekund
för en tanke att bli ren

huden blir yvig & vild
och det drar en stilla vind av klarhet
stunden vankar plötsligt långsamt sakta

lövet stannar mellan himmel och mark
solen stiger med ljuv melodi
av havsskvalp och magi

allt som var något annat
förenas i ett vackert varmt vi
vi andas ljudlöst vågad harmoni

syrsorna sjunger av euofori
att världen ska bli frisk och fri
och göra revolutonerande sorti

gräset fuktas av dagg och av brus
här finns inget verkligt
här finns bara moget ljus

Inget vi, inget dom
Inga men & inga om




Men enbart för stunden

förljuget fri

I gifternas

fängslande

vackra söta

melodi



Snart väntar ett förnuft att fånga

och svidande melankoli


vishet
i
klivet
i
fallet


stark

är



fri



insikt om

att

fria

ska

bli


vi





Övriga genrer av Troll ॐ
Läst 575 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-13 22:03



Bookmark and Share


  blaite
Stark och vacker..
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Troll ॐ
Troll ॐ