Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


ingen styrka till att tala

dagarna har passerat
en efter en
sedan du bröt vägarna fram till dig,
och du vet alla det där orden
som en gång skrivits från mig
alla dom där orden som sagts
från mina läppar
har inte längre styrkan att talas.

folk skänker mig oroliga blickar
när jag uttrycker mitt livsmelodi
i moll
enbart moll kan jag höra sedan
du försvann.

du vet jag var aldrig den bästa
på spela leva skriva eller vara en bra vän
men du vet jag fanns och andades
det är inte rätt att du
gör så här.

allting går i moll
för att sedan
du försvann
försvann även
dur




Fri vers av Regenbogen
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-14 06:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Regenbogen
Regenbogen