Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
xD


konvrsation med min tanke röst och min mun

''När?''

''Jag vet inte, men vi kan ju låta tiden överraska oss.''




Fri vers av Regenbogen
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-14 06:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Regenbogen
Regenbogen