Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


du var så fin

du var så fin
i din sorg
när du grät
och lag undan
lyckan i en
korg,

du var så fin
när jag visste
att när du plockar
fram lyckan
så kommer du
le så brett.

och det gav mig
någonting att
längta till.




Fri vers av Regenbogen
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-14 06:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Regenbogen
Regenbogen