Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Två klar blåa speglar

I dina ögon bevittnar jag sorg
men även en liten snutt
förälske(?)

Som att se in i en spegel




Fri vers av Regenbogen
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-14 06:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Regenbogen
Regenbogen