Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så många.


Tusen Stycken


Eftertraktade, jämt på plats.
Kryptiska, skyddar innebörden.

Beskrivande, skingrar oro.
Uppmanande, tvingar fram.

Hoppfull, samla styrka.
Res på dig, borsta av.

Lev, försök på nytt.
Minnen, nya sätt.

Leta, ihärdigt envisas.
Hitta, finns många.

Stanna, äntligen kanske.
Visa, jag är här.

Blunda, ingen minns.
Känn, förtryck nålar.

Gnid, slagen kind.
Trilla, knä mot mark.

Undra, gjorde fel.
Darra, hopp itu.

Rita, varför igen.
Önska, när får du lov.

Plocka, delar utspridda.
Behåll, limma hel.

Skrik, kärlek omöjlighet.
Kräv, slutet på ensamhet.

Släpp, evigt grubblande.
Gräv, hitta dig själv.

Gråt, en stunds vila.
Visa, förmår inte mer.

Tusen, omkastade och förvridna.
Ord, min enda befrielse.




Fri vers av DOx
Läst 337 gånger
Publicerad 2005-10-11 05:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DOx
DOx