Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den finns där

en dag som man bara vill vara
där får man leta,
noggrant,
efter glädjen

suga på den dyrbara karamellen
ämnad för dessa dagar
njuta skönhet
bild som stannar kvar

stapplande steg
för mej upp
för att se min ros

visste ni kostnaden
skulle ert läsande sluta
här

inte ens äkta vara
men hållbar
i motsats till mej




Övriga genrer av jardan
Läst 380 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-14 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan