Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaken

Hon ställer sig på tå och slickar. Mumsar i sig.
Ögonen runt om kroppen. Mörkret. Som att skuggorna knullar varandra.
Flickan tar motvilligt den sträva huden i munnen.
Bra, säger han. Duktig flicka.




Fri vers av Violet Blue
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-14 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Violet Blue
Violet Blue