Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tess limerick 1


Limerick - Misse som drog

En kisse så svart så som natten
Han pinkade jämt i rabatten
Men plötsligt han drog
Han hade fått nog
Dom spolade honom med vatten




Fri vers av Therés
Läst 280 gånger
Publicerad 2005-10-11 07:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!