Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det handlar om rädsla

Det känns precis som när man fastnar i något
rädd för att förlora den känslan för man har glömt bort
hur allt annat känns och man är rädd för att bli tom

Som när sorgen aldrig försvinner och man är rädd för att gå vidare,
för man tror att då har man ingenting kvar

Eller som när kärleken bara har blivit en trygghet för att inte lämnas
ensam kvar

Jag har fastnat i något, eller inte riktigt än
Jag håller på att fastna i något
I ett beroende som jag helst inte vill bryta
men rädslan tar över varje gång jag får mer
abstinens av att inte vara i din närhet

Jag är rädd för att fastna i något och sedan bli övergiven
För då har jag ju glömt bort hur det känns att leva utan dig
Och jag vill inte känna
Jag vill bara älska




Fri vers av sistersurround
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-14 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sistersurround
sistersurround