Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blå ögonkast, asbestfasader - påfåglar långt borta

 

 

vinden visslar
slipar tappar - inglasar

vi ska frysa
in de här fotografierna

idas gå i god för varandra
spekulera bort och saka

skitkorten
bläddra långt senare, bland de blanka albumbladen

kanske kyssas tillochmed
ha flätor och jeans och fällkniv i fickan

när änderna lättar slår vassen
vispar i vikens midja

salsgolv att skrinna på,
långfärds - petrolium, spektrum - sju

och till sist en magadansk
papperskorg

att plocka bland fingertopparna




Fri vers av wayward - taiga
Läst 431 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-09-14 22:02



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
'idas gå i god för varandra' - älskar ordet 'idas'!
2009-09-24

  Ola Rydberg
häftiga ord och svängningar
2009-09-15

  Fredrik Stillesjö
Hej wayward!

Skapar stämningar och minnen som tåras. Hör bara den visslande kaffepannan och pannan som skriker efter ved. Tack för läsupplevelsen! Bokmärker. Hälsar vännen Fredrik
2009-09-15

  Måna N. Berger
Det känns skönt, avslappnat och tillitsfullt här. Det gör ingenting alls om frosten kommer nu..
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga