Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

please, rök inte innan pausen - scofield

 

 

 

 

klänning, second hand - vintage
grymt vithyad - ljusblåa ringar

handryggar med tunna blodomlopp
assnygga, att tända cigaretter med

vinkla din rings pärla mot en strålkastare - gå lös

hjälpande händer

upp och shejka - lilltjej
killen i rullstol vill se in, bordet är ditt

alltid yoghurt och fralla vid dörren - levererad
söndagsfilm - du måste inte åka hem

jag kör dig sen i min citroën,
frys inte i knulp-skorna 

isarna har lagt sig tysta - på ekoln och på hela mälaren
jetsetmarängerna gick på lördagsbolaget

jag felade - john, jag drömde om att pimpla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av wayward - taiga
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-15 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga