Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubblan

som i en bubbla

inte ser ut
inte ser in
ingen kommer
ingen går

så är det att vara sjuk
utan framtidshopp

men jag är inte
min sjukdom
jag är fortfarande jag
men jag sitter fast
i en bubbla




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2009-09-15 14:59



Bookmark and Share


  walborg
Du skriver till oss och vi svarar Dig och då är ju inte hela fina Du i någon bubbla heller!!!! Innerligt varm kram!
2009-09-18

  Bibbi VIP
Visst är Du fortfarande Du.
Det märker jag tydligast då jag talar med Dig.
Kramar i massor.
2009-09-17

  Vilsen Annette-hittar vägen
Nej du är inte din sjukdom och hoppas att bubblan går att få hål på. Väldigt bra text!
2009-09-17

  Eva Langrath VIP
Hoppas mina kramar når fram till till dig.
2009-09-16

  Eaglemountains VIP
Jag tänker så ofta på Dig, där Du sitter i Din bubbla ...... men jag kan sända kramar i massor till Dig, och värme .....
2009-09-16

  genni VIP
Du är fortfarande du och jag glömmer aldrig vad du gjort för mig, du finns i mina tankar, kram
2009-09-16

    sunnanvind
Och en väldigt fin tjej är du! Tulpanerna!!! Tänker på dig!
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP