kolan....

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTE kolan....




Dumdum

 

Ibland rinner det spån ur öronen

man är så dum att klockorna stannar

 

vet jag ju inte hur lång tid det är kvar

tills jag kommer till dig

 

Och det är ju dumt

för det kan ju bli en evighet

 

Bra att du påminner mig...

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-15 17:55



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Detta är helt grymt bra beskrivet i sin kortfattning! Bokmärker
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP