Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med mil som avstånd.

dina leenden har gått upp i rök
som att någon stulit dom
ge dom tillbaks
eller låna mina
för jag vill se dig le likt gamla dagar.

en och samma brinnande himmel
med mil som avstånd
sitter jag förälskad i dig
och du ler inte
det får mig att bli grå.

världen är så dyster ibland
men snälla låna mina leenden
och bara le
för allt det där dystra du kan
se och bara
existera,







jag vill lova att det är värt det
men jag kan inte prata för dig
men jag kan lova
att du kommer göra
en flicka som har
mil som avstånd från
dig men lever under
samma himmel som brinner
för oss ikväll,
riktigt lycklig.







så lycklig att hon kommer
sitta och fika på månen inatt
och drömma med stjärnorna.




Fri vers av avalltingsomfanns
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-15 19:09



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
hoppfull
2009-09-15

  Regn & Grus
Vilken härlig tanke..
Ihoptvinnad i en fin dikt!
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

avalltingsomfanns