Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ännu en midnatt

 

en blöt trottoarkant blänker i lyktornas sken,

det är förhösten som hemsöker mig igen

 

vandrar stilla hemåt, det är kylig midnatt

- ännu en midnatt

 

mina steg känns tyngre än igår,

ändå flyter jag genom livet i ett evigt status quo

 

jag ser på klockan för tredje gången, det är fortfarande midnatt

- jaha, ännu en midnatt

 

mina tankar flyter ihop med asfalten,

mina ögon är labyrinter i månskenet

 

jag öppnar porten till min trapputgång, mina nycklar skramlar som midnatt

 - suck, ännu en midnatt

 




Fri vers av M. Novkovic
Läst 475 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-16 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M. Novkovic
M. Novkovic