Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick- Fruga, nej tack



En gubbe som bor i en stuga
Han pratade glatt med en fluga
Ja här kan vi bo
Vi två kan jag tro
Och aldrig jag skaffar en fruga




Fri vers av Therés
Läst 269 gånger
Publicerad 2005-10-11 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!