berättandet nöjer sig inte alltid med att bara finnas

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

berättandet nöjer sig inte alltid med att bara finnas




Katja (från förortsköket)

 

 

 

hon var ständigt
det sköna mörkret
som spred galaxer
genom rummet

hon dansade fram
i väntan
i vändkretsen
i min famn

hon ville också vara
där hon inte var

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Söder
Läst 355 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-16 20:38



Bookmark and Share


    resilient
Bra bild av en hel människa i få rader. Jag gillar sånt. Och rubriken! Hur kan man undgå att läsa en dikt med en sådan rubrik?
2009-09-20

  am
oj vilken förtrollande vacker dikt. läser om och om igen. du skriver med sån känsla!
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Söder
Söder