Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygfärdig!

Jag vill flyga till en annan stjärna
bara så Du vet det vill jag gärna
med eller utan raket bara så Du vet!

Låt oss inte dröja
låt oss tillsammans i rymden plöja
och över allt gammalt dra en slöja!

Ut och med glädjen som vapen bara röja!

Nya banor, nya vanor, vad bryr vi oss om anor
vi bygger upp nått med mycket feel i skön stil
och är Du med på det ge mig bara ett smil!

Du skrattar högt! Ditt svar! Nu vet jag var jag Dig har!!!

När vi hittat fram till en lagom varm planet
då bygger vi ett hus men utan dörr, fönster utan glas
här skall sköna friska vindar fladdra och om inget kan
vi sladdra allt är ju glömt borta utdömt. Men vi ska pladdra!

Vi skall skriva massor, men eftersom penna och papper
inte finns på nån "star" så klarar vi oss ändå med de
skrivdon som vi har. Fingret blir vår penna och ryggen
blir vårt papper, så det blir att skriva i etapper...










Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-22 20:54



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
illa återhållet skrattande läses texten
2010-03-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sir på sekunden
och Du har plats
på denna seglats
som pilot som vet
så mycket om
våra yttre klot!
2010-03-22

    tramp
låter som om du skriver om Venus där är det varmt och gott !!
när avgår EBs rymdraket ?
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt