Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagdrömskantat


En tankes
spröda längtan

regnbågsfärgad bubbla

under gungande hinna
vinner tiden fäste

en trevande färd
flyende omsluten väv
av riktmärken

genomgående

övergående




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 788 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2009-09-17 12:34



Bookmark and Share


  Blåbäret
jaaa...härligt!
2010-05-29

  Uppfångad
Underbar
2010-01-18

  Lsk
DU!
är duktig.
2009-09-19

  poetryGirl
poesi!!
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST