Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det så?

Älskar bara det man inte kan få,

ta del av,

komma nära,

veta förmycket om,

mystiken kring,


Man bygger bara sin egen bild av hur det är,

sen om man lyckas fånga det,


slutar man förstå vad det var som en gång var så spännade och vackert.






Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-17 12:58



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
nej det är inte så, men det kan va så, om man låter det va så. Men ibland, så är det så, för att det är så.
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP