Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solglasögon

Och jag önskar du kunde förstå,
hur det känns för mig, inombords?
Varje gång du ger mig din kärleksfulla blick?
Skulle inte du- kunna använda solglasögon?




Fri vers av Diffusiaria
Läst 432 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-17 13:39



Bookmark and Share


  dead_prez
berätta lite för mig om luleå, jag är helt ensam här nu, snälla?
2009-10-10

  blaite
Tungt om ett par ögon man helst inte skulle vilja se..Kanoners Mvh Jag
2009-09-21

    Tea Alex VIP
Ja precis, vissa dagar känns det ju faktiskt så. Precis så.
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Diffusiaria
Diffusiaria