Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller

Mitt hår flyger inte
längtansfullt
inte retuscherat

Mitt hår flyger
för det vill lämna mig
gammal
och ensam
och oförlöst

Men jag håller inte längre i testarna
och slutar att vråla
och slutar att kämpa emot

Kanske är jag en sådan som gillar att
se på när saker faller

det räcker bra så.




Fri vers av Malla
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-17 15:24



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Stark!
2010-02-26

  Sommarnattsljus
Rörande och gripande!
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Malla
Malla