Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är

av vad som aldrig är
de innersta tankar
kramar dig i drömmen
bara upplösta är
då du öppnar ögon
till en värld
annan än du tänkt
skulle ge dig
vad som aldrig är
och alrig blir
utan dig hopp
väntar din chans
infriar löfte
ta mig bort nu
från vad aldrig är
vad jag aldrig ser
lyckan ta min hand
att vara där
tillsammans
av vad som är
bara ska vara
just där




Fri vers av Drömkram
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-17 17:21



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Du ÄR! En alldeles speciell människa! För dig, finns inga hinder
2009-09-19

  Drömkram
Spegel spegel på väggen där
säg mig vad Havsbrisens ord inte är
om annat än en vacker tolkning
som kommer alltför skrämmande när
2009-09-18

  Havsbris
;o))))))))))))))))))))

Du...

Intressant sätt att
fläta ord och känslor;
en lek jag älskar och
inte alla kan ge sig
på... Bravo!!!!

Drömmar och verkligheten,
som alltid säger, finns ej
utan varandra och går
hand i hand...

Känslor kan inte ses, men
de doftar och minnen kan
ge dig liv eller död, beroende
på sätt att uppleva eller
välkomma dem!
Att leva idag och nu, här,
är något många glömmer
och tiden kommer inte
tillbaka; vad ska ingen
vet; bara du om idag!!!!

BRAVO!!!
2009-09-18

  LenaJohansson VIP
mkt fin och bra
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Drömkram
Drömkram