Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You and me and the devil makes three...




Du, jag och Djävulen

Blodstenspupillerna
har trängt undan dina isblå irisar
i en natt utan stjärnor och månljus

Det skulle förmodligen inte vara en vacker syn
om du såg alla mina intentioner tänker du
(om du bara visste vad jag vill göra med dig)

Intuitionen och passionen
Vår längtan och de högst åtråfyllda begären
Lyser upp hela vårt mörka rum

Jag andas
Du förblir tyst

Det är du, jag och Djävulen




Fri vers av VITRIOL
Läst 540 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-17 19:57



Bookmark and Share


  Skymning Blå VIP
Bra och texten bygger upp sig själv med ett bra avslut
AE
2010-09-22

  drakbruden VIP
Underbar och magisk!
2009-09-19

  Bjarne Nordbö
Det finns en magi i tretalet. Du levandegör det här på ett inträngande sätt. Mycket god läsning för mig.
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

VITRIOL
VITRIOL