Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tycker om dig för mycket

Jag står
Ömtålig, skakad, lättrörd till tårar
Skadad av törnarna
Hoplappad, ärrad, min hud har blivit hård
Mer ogenomtränglig
Ett skydd runt själen, runt hjärtat
Inkapslade känslor, jag kan inte längre bli kär
Jag vågar inte
Jag fruktar att jag håller på att bli
Den värsta smärtan av dem alla
Låt mig slippa

Stressad, skälvande, sorgsen
Ligger på golvet, tårarna rinner
Det finns ingen riktig anledning att gråta
Det räcker med en småsak
Det finns så många anledningar
För mycket på en gång
Jag orkar inte

Oron
Bli kär
Han saknar mig
Varför fan säger han att han saknar mig
Låt mig vara, lämna mig ifred
Jag orkar inte
Jag vill ha min frihet
Tyck inte om mig för mycket, jag vill inte bli bunden till dig
Ångest
Om jag bara inte tagit kontakt med dig igen
Om jag lämnat dig helt och inte vänt om

Allt som ska göras
Allt som måste göras
Jag har inte tid för dig
Inte tid att sakna och längta
Jag vill ha tillbaka min okänslighet, ge den tillbaka till mig
Slå mig hårt så jag kan sluta känna igen
Slå mig hårt så själen lämnas fri
Och bedöva mig så jag slipper känna
Jag står inte ut med smärta igen




Fri vers av A little poem
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-17 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A little poem
A little poem