Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Havtorn är rena hälsopillren - späckade med vitaminer och antioxidanter.


Havtorn


Bittra och beska
vindpinade bär bär dock
hälsan inom sig




Bunden vers (Haiku) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 476 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-24 14:29



Bookmark and Share


  Njord
Mycket vakert foto. Och strålande haiku
2009-09-29

  Gunnel Eriksson VIP
Härlig rytm på andra raden med de två
olika betydelserna av "bär"
2009-09-24

    ej medlem längre
Och så har de ett sådant fantasieggande namn också ... :)
2009-09-24

    leelee
Även detta foto har väldigt vackra färger. Tycker jag.
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP