Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

Tomheten efter dig är stor

vi sågs ej ofta alls

pratade i telefon ibland

men du har alltid funnit där

alltid varit redo att lyssna

alltid den som kunnat förstå

alltid ställt upp

även dagar som varit grå

under svåra perioder fanns du där

har funnits där mina sista 37 år

så i början av sommaren berättar du att

dina dagar är räknade

nu är de är slut

jag känner en sån tomhet efter dig

det gick så fort

vi som gick bredvid dig hann inte riktigt med

vi står sorgsna förundrade kvar




Fri vers av byrålådan
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-17 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byrålådan