Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Agnes.

trasigt knä
trasig axel
röd lila läppar
vit fräknig hy
dödsångest ögon
listigt hjärta
ängslig själ
ingen vill vänta
men jag väntar ihjäl.




Övriga genrer av AlaskaPollock
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-17 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock