Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev till mörkret 720315

Har en död man inuti
han dödar mig levande
Har en död man inuti
som ej låter mig bli

Rösterna, åh rösterna
deras viskningar är skrik
rösterna, åh rösterna
min dröm är din mardröm lik

Du vet inte vad vi kan
riv portarna, låt en flod
öppna upp och se in
skinn kollapsar, töm ditt blod

En kropp ett hemsökt hus
dörrar gnisslar i evig natt
min kropp ett hemsökt hus
där mörker är mitt enda ljus

Demonladdade huvuden
köttkrokar i sinnet
min demonladdade cellmaskin
naglar river vener för vin

Jag vill röra dig så
som vatten mot glöd
min omfamning en glidknut
min ånger är död

vaggar av och an
vaggar av och an, nynnar sången
vaggar av och an
vaggar av och an, nynnar sången
vaggar av och an
vaggar av och an, nynnar sången
vaggar av och an
vaggar av och an, nynnar sången




Fri vers (Fri form) av Död Mans Hand
Läst 482 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-17 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand