Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilhelmina.

det du kallar kärlek är något mellan en man och en kvinna
det är inte så att jag glömmer bort kvinnan,
hon är alltid där
hon faller under olika namn
så som Agnes och Mina
jag vill kalla henne Vilhelmina men jag får aldrig nå svar

___________________________________________

det är underligt med ljuden från våningen över
jag tror bestämt att de föddes med hårda hälar
så att varje steg skulle göra dem hörda

/Vilhelmina




Övriga genrer av AlaskaPollock
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-17 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock