Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

namnlös V

att andas
är som att förvånas
över att man fortfarande lever




Fri vers av hannanh
Läst 350 gånger
Publicerad 2005-10-11 18:18



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Ja! Det har du faktiskt rätt i :)

Snyggt
2005-10-11
  > Nästa text
< Föregående

hannanh